Yandex.Metrica

Baia ca spatiu de locuit

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Baia, ca si bucataria, a depasit in ultimii ani statutul strict functional, indreptandu-se din ce in ce mai mult spre zona de relaxare si spa; o tendinta care noua ne place foarte mult, trebuie sa recunoastem.

Spatiul este foarte important cand vorbim de o baie de tip spa, deoarece o oaza de relaxare nu poate fi ingradita in cei patru pereti ai unui apartament, doar daca nu vorbim de un penthouse sau duplex. Cada este prima alegere a celor mai multi proprietari deoarece ofera un confort sporit, desi o cabina de dus, cu zone de stat construite din aceleasi finisaje precum interiorul baii, este la fel de comoda.

Intr-o baie generoasa putem vorbi chiar si de zone de relaxare precum o canapea, fotolii sau recamiere. Acolo iti poti realiza ritualul de infrumusetare, poti rasfoi paginile unei reviste in timp ce iti pregatesti o cada plina cu spuma si uleiuri aromatice sau te poti relaxa pe ritmuri budha-bar. Asigura-te ca vei avea plante naturale in interior, dar si materiale organice precum bambusul.

Baia ca spatiu de locuit poate fi decorata asemenea celorlalte camere. Covoare din diferite tesaturi, candelabre, lampadare, paravane, draperii si tot ce iti doresti, pot fi introduse cu succes in „spa-ul” de acasa. Un element inedit, in special pentru baile in stil rustic, este semineul. Acesta poate fi electric, pe gaz sau chiar pe lemne, in functie de sistemul ce poate fi instalat, dar mai ales de buget.

Foarte indrazneata este ideea baii incorporate in dormitor. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, asigurati-va ca open-space-ul rezultat este incapator si mai ales aerisit – in sensul ca are suficiente ferestre sau sisteme de ventilatie pentru eliminarea aburului si evitarea umiditatii in exces.


Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare - Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon