Yandex.Metrica

Avem un parc nou in Cluj-Napoca. Vezi cat a costat si ce personalitati au participat la festivitatea de deschidere!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

S-a taiat panglica la noul parc al Clujului, amenajat de Iulius Grup in vecinatatea complexului comercial din cartierul Gheorgheni.

Avem un parc nou in Cluj-Napoca. Vezi cat a costat si ce personalitati au participat la festivitatea de deschidere!Iulius Parc, asa cum se numeste noul loc de agrement, cuprinde lacul si zona verde din jurul sau, amenajata cu 10.000 de metri patrati de gazon pentru trafic intens si 18.000 de arbusti si arbori. Parcul presupune de asemenea si un debarcader, spatiul pietonal amenajat deasupra lacului, pista pentru ciclism si pentru alergare, alei de promenada si banci.

Intreaga investitie a fost suportata de Iulius Group si a ajuns la 2 milioane de euro!

La festivitatea de deschidere au participat Emil Boc- primarul municipiului Cluj-Napoca, Horea Uioreanu- presedintele Consiliului Judetean Cluj si Iulian Dascalu- presedintele Iulius Group.

Zona ramasa neamenajata urmeaza sa intre in circuit dupa ce vor fi rezolvate problemele juridice.

“Pe partea cealalta a lacului sunt probleme de retrocedari si de revendicari, dar vom face eforturi pentru ca intreaga suprafata care inconjoara lacul sa poata fi amenajata pentru public. Nu se pot face investitii pana cand nu se rezolva situatia juridica. Avem in vedere si realizarea parcului de 50-60 ha propus in zona de Ordinul Arhitectilor din Romania, pe care l-am propus pentru includerea in Planul Urbanistic General”, a declarat primarul Emil Boc.


Sursa: Ziua de Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: urbanistii primariei au aprobat cladirea de birouri Iulius Group

„Ziua de Cluj” ne informeaza ca proiectul de birouri propus de Iulius Group pe malul lacului din Gheorgheni a fost avizat ieri de Comisia de Amenajare a Teritoriului si Urbanism din cadrul primariei. In ciuda faptului ca foarte prospera companie „responsabila” de Iulius Mall intentioneaza, inca de anul trecut, sa demareze lucrarile la respectivul imobil, lucrurile au fost tergiversate pe[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Iulius Mall isi extinde investitia din Cluj-Napoca!

Grupul Iulius este foarte aproape de a-si extinde investitia de pe malul lacului din Gheorgheni cu alte doua cladiri de birouri. Proiectul urbanistic pentru cele doua cladiri, Tower Business Center si Lake Side Business Center, a obtinut deja avizul Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului si Urbanism(CTATU) si urmeaza sa obtina acordul Consiliului Judetean, acesta fiind proprietarul de drept al[...]

Citeste mai mult
coming back soon