Avem un parc nou in Cluj-Napoca. Vezi cat a costat si ce personalitati au participat la festivitatea de deschidere!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

S-a taiat panglica la noul parc al Clujului, amenajat de Iulius Grup in vecinatatea complexului comercial din cartierul Gheorgheni.

Avem un parc nou in Cluj-Napoca. Vezi cat a costat si ce personalitati au participat la festivitatea de deschidere!Iulius Parc, asa cum se numeste noul loc de agrement, cuprinde lacul si zona verde din jurul sau, amenajata cu 10.000 de metri patrati de gazon pentru trafic intens si 18.000 de arbusti si arbori. Parcul presupune de asemenea si un debarcader, spatiul pietonal amenajat deasupra lacului, pista pentru ciclism si pentru alergare, alei de promenada si banci.

Intreaga investitie a fost suportata de Iulius Group si a ajuns la 2 milioane de euro!

La festivitatea de deschidere au participat Emil Boc- primarul municipiului Cluj-Napoca, Horea Uioreanu- presedintele Consiliului Judetean Cluj si Iulian Dascalu- presedintele Iulius Group.

Zona ramasa neamenajata urmeaza sa intre in circuit dupa ce vor fi rezolvate problemele juridice.

“Pe partea cealalta a lacului sunt probleme de retrocedari si de revendicari, dar vom face eforturi pentru ca intreaga suprafata care inconjoara lacul sa poata fi amenajata pentru public. Nu se pot face investitii pana cand nu se rezolva situatia juridica. Avem in vedere si realizarea parcului de 50-60 ha propus in zona de Ordinul Arhitectilor din Romania, pe care l-am propus pentru includerea in Planul Urbanistic General”, a declarat primarul Emil Boc.


Sursa: Ziua de Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.