Yandex.Metrica

Avantajele de a locui într-un complex rezidențial nou

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

bloc-cu-3-etaje-complex-rezidential

Complexele rezidențiale îți oferă un confort în plus față de o casă izolată sau un apartament la bloc. Cele mai importante beneficii sunt poziționarea favorabilă, sistemul de securitate al complexului, finisajele de calitate superioară, și spiritul de comunitate care vin la pachet cu casa, ceea ce într-o lume tot mai izolată și mai distantă poate fi un bonus nesperat. Un astfel de complex este Băneasa Privighetorilor despre care vă oferim detalii în cele ce urmează.

Poziționare în nordul Capitalei

Spre deosebire de alte complexe periferice sau situate în afara Bucureștiului, Ansamblul Băneasa Privighetorilor oferă un avantaj incontestabil. Îmbină cu succes o poziționare aproape stradală cu liniștea pe care ți-o poate da doar un astfel de proiect imobiliar situat în zona de nord a capitalei, în apropiere de Băneasa Shopping City și Grădina Zoologică, dar cu ieșire imediată spre pădurile și lacul din vecinătate.

În imediata apropiere a complexului găsești săli de fitness și înot, poligon de tir, locuri de joacă pentru copii, saloane de înfrumusețare și îngrijire corporală, cafenele, restaurante, terase, precum si mijloace de transport în comun.

Identificarea nevoilor locative este un pas important în procesul de tranzacționare, astfel, îți recomandăm să consulți articolul pentru a te asigura că iei cele mai bune decizii.

Siguranța locatarilor într-un complex rezidențial

Desigur securitatea în complexul rezidențial Băneasa Privighetorilor este cel mai important atu. Accesul în complex este restricționat nerezidenților, altfel accesul este permis doar pe bază de card de access sau cu acordul locatarilor. Dacă mai pui la socoteală și pază fizică de 24H și camerele de supraveghere video montate în holuri și lifturi, realizezi că e foarte greu să dai o spargere într-un astfel de complex.

Apartamente Spațioase

Complexul a fost finalizat în 2021 și se compune din mai multe imobile cu un regim de înălțime medie S+P+3E+4R.

Ai posibilitatea astfel de a alege apartamente cu 2, 3 si cu 4 camere cu suprafețe între 78 – 109 mp. Apartamentele dispun de spații generoase și o compartimentare eficienta și modernă.

Balcoanele mari, deschise, cu rol de spațiu recreativ
Open space – bucătăria comună cu zona de living care permite mai multă interacțiune între membrii familiei.
Băi spațioase cu cadă sau a doua baie cu cabină de duș și încălzire în pardoseală.
La subsol există un adăpost anti-atomic de tip ALA și ai și opțiunea de a achiziționa spațiu de depozitare extra – boxe la subsol la un preț adițional de 800 euro pe mp.

Dotări de calitate și rezistență la cutremure

Calitatea construcției vine din planificare și calitatea materialelor. În complexul Băneasa Privighetorilor ai finisaje de calitate superioară, special proiectate pentru o locuință confortabilă, liniștită, eficientă și economică.

Clasa Energetică A

Complexul are o eficiență energetică clasa A ceea ce înseamnă că pierderile de energie într-un astfel de bloc sunt minime. De regulă apartamentele cu clasa energetică A au un preț mai mare decât apartamentele similare în blocuri nereabilitate cu clasă energetică inferioară B sau C.

În plus, revânzarea este mai facilă, asta deoarece, băncile oferă dobânzi mai mici pentru achiziția de locuințe în blocuri cu eficiență energetică A, și nu acceptă acordarea de credite pentru case cu clasă energetică D, E, F sau G.

Rezistență mare la cutremure

Zona Vrancea este o zonă cu potențial de risc seismic mai mare de 7 grade pe scara Richter. Astfel, Complexul Băneasa Privighetorilor are o structură de beton armat monolit, cu o rezistenţă la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter, care să protejeze locatarii de cutremurele mai mari de 5 grade, care produc pagube materiale.

Izolație fonică și termică

De asemenea complexul dispune de izolație fonică și termică, precum și tâmplărie cu izolare termică și acustică ridicate – ceea ce înseamnă un grad sporit de confort fonic – mai multă liniște și pierderi minine de căldură.

Finisajele de calitate superioară

Ai inclus în prețul de achiziție a apartamentului finisaje de calitate înaltă care să asigure un confort sporit locuinței:

  • gresie și faianță de ceramică de calitate premium pentru suprafețe ușor de curățat și rezistente în timp.
  • sistem de încălzire prin pardoseală în băi pentru un confort termic permanent.
  • sistem de încălzire cu radiatoare din oțel, care transferă foarte ușor caldura, ceea ce înseamnă un consum redus de energie.
  • parchet de 12 mm mai rezistent la uzură, care permite un trafic intens.
  • uși metalice cu sistem antiefracție și video-interfon care să asigure o protecție în plus.
  • centrală termică cu boiler inclus pentru autonomie și consum contorizat individual.
  • aparate de aer condiționat în fiecare cameră – confort termic pe timp de caniculă și cheltuieli în minus pentru că nu trebuie să ți le instalezi singur.

Loc de parcare asigurat

Spre deosebire de apartamentele de la bloc, unde trebuie să te învârți zeci de minute, până găsești un loc de parcare, aici ai un loc de parcare asigurat. În complexul Băneasa Privighetorilor vă sunt puse la dispoziție locuri de parcare în interior și la exterior, cu prețuri de 8.000 Euro+TVA în parcările supraterane și 15.000 Euro+TVA în parcările subterane.

Comunitatea din Băneasa Privighetorilor

În noile ansambluri rezidențiale locuiesc, cu precădere, tineri și familii tinere. Și dacă vrei să faci parte dintr-o comunitate de familii tinere cu copii, cu care să împărtășești aceeași viziune despre curățenia și civilizația spațiului public comun, un complex rezidențial îți poate oferi exact asta. Vecinii tăi nu vor fi doar colocatarii de pe același palier cu tine, ci toți vecinii din întregul complex.

Așadar pregătește-te să interacționezi cu vecinii tăi de complex și să puneți în discuție modalități prin care vă puteți face conviețuirea și mai armonioasă și chiar să vă întâlniți pentru petreceri în aer liber.

Partea bună este că în complexul Băneasa Privighetorilor nu ai costuri administrative sau de mentenanță a complexului, altele decât cele de întreținere a propriului apartament.

***

Așadar, beneficiile unei locuințe într-un complex rezidențial nou cu o poziționare favorabilă are numai avantaje – de la securitate și spirit comunitar, la spații generoase, finisaje și dotări de calitate superioară.

Descoperă-le personal, luând legătura cu agenții Blitz din filiala București de la care să ceri mai multe informații despre Ansamblul Băneasa Privighetorilor. Sau programează o vizionare, accesând pagina ansamblului și completând formularul de contact. Agenții noștri te vor contacta înapoi și îți vor oferi toate informațiile de care mai ai nevoie pentru o decizie informată.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 2 luni 0 Comentarii

Topul celor mai bune cartiere din Brașov

Fie că locuiești în Brașov și vrei să te muți într-o zonă mai bună sau vrei să te muți în Brașov și locuiești într-o altă zonă a țării, noi îți oferim un top al celor mai căutate cartiere din Brașov. Cei mai importanți factori, în ordinea importanței, sunt prețul, accesul rapid către centrul orașului, infrastructura rutieră și mijloacele de transport,[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Cele 10 "porunci imobiliare" pentru cumparatori !

Atunci cand cumperi o locuinta trebuie sa gasesti acel echilibru intre ratiune si emotie, pentru ca la final achizitia ta sa-ti aduca cele mai mari satisfactii. Cumpararea unei locuinte reprezinta un proces, mai lung sau mai scurt, dar deosebit de complex, si tine seama de o serie de factori, cum ar fi: marimea bugetului si sursa de finantare, tipul de[...]

Citeste mai mult
Acum 5 ani 0 Comentarii

BLITZ, cea mai mare agentie imobiliara din Cluj in 2015!

Gala Profesionistilor in Imobiliare, primul eveniment de acest tip organizat la nivel national, care s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. In cadrul evenimentului, un adevarat Oscar al industriei imobiliare romanesti, Blitz a obtinut doua premii: Cea mai mare agentie imobiliara din Cluj-Napoca si Cel mai puternic brand. „Aceste premii reprezinta in primul rand recunoasterea la[...]

Citeste mai mult
coming back soon