Yandex.Metrica

Autostrazi in concesiune- solutie guvernamentala de compromis

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Dupa esecul inregistrat in cazul sectorului Brasov-Comarnic, CNADNR(Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania) mai face o incercare: scoate la licitatie in concesiune doua autostrazi foarte importante: Craiova-Pitesti si Ploiesti-Buzau-Focsani.

Autostrada Craiova-Pitesti ar urma sa lege cele doua orase cu cele mai dezvoltate industrii auto din tara. Costurile estimate pentru acest drum sunt cuprinse intre 660 de milioane si 1,1 miliarde de euro iar necesitatea construirii sale a fost subliniata chiar de premierul Victor Ponta.

Autostrada Ploiesti-Buzau-Focsani ar fi practic o continuare a planurilor de a lega Bucurestiul de Moldova prin intermediul unui drum de mare viteza, dupa inaugurarea in acest an al sectorului Bucuresti-Ploiesti. Costurile estimate se situeaza intre 801 milioane si 1,07 miliarde de euro.

Discutiile despre cele doua autostrazi, desi importanta lor este capitala, au fost demarate relativ recent, pentru ca politica guvernelor anterioare s-a concentrat in special asupra Coridorului IV Paneuropean.

Sursa: www.zf.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Drumul expres intre Turda si Sebes una din prioritatile Guvernului!

Vom putea ajunge de la Turda la Sebes in numai 40 de minute? Raspuns: "da", mai ales daca planurile Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania(CNADNR) vor fi duse la bun sfarsit. Va anuntam zilele trecute faptul ca proiectele de autostrada Craiova-Pitesti si Ploiesti-Focsani sunt pe masa guvernantilor. Alaturi de aceste doua proiecte importante, se pare ca CNADNR[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Avem inca o autostrada finalizata! Dupa A2 ar trebui sa urmeze A3

Ne-am obisnuit sa ne bucuram cand auzim de finalizarea unui nou tronson de autostrada. Cum sa nu ne bucuram la auzul stirii ca o autostrada a fost finalizata integral? Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania(CNADNR) a anuntat finalizarea tronsoanelor Cernavoda- Medgidia si Medgidia- Constanta din Autostrada Soarelui, iar maine va avea loc ceremonia oficiala de receptie. Tronsonul[...]

Citeste mai mult
coming back soon