fbpx Yandex.Metrica

Auchan demareaza primele proiecte proprii in Romania!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Immochan, sau divizia imobiliara a retelei franceze Auchan, a intrat deja pe piata romaneasca, dezvoltand primele doua proiecte-centre comerciale proprii, situate in cartierele bucurestene Giulesti si Ghencea.

Cele doua proiecte vizeaza deschiderea unor galerii comerciale, care sa cuprinda, pe langa hipermarketurile proprii, Auchan, si spatii destinate altor magazine. Proiectul din Giulesti, de exemplu, va avea peste 2.000 de metri patrati disponibili la inchiriere, magazinul Auchan ocupand in cadrul galeriei circa 5.000 de metri patrati. Galeria comerciala din cartierul Ghencea va fi mult mai mare, acolo hipermarketul va avea 11.200 de metri patrati, iar spatiul disponibil spre inchiriere va avea o capacitate de 100 de magazine.

“Odata cu numirea lui Tatian Diaconu, franco-romanul care a contribuit la lansarea Decathlon in Romania, ulterior ocupandu-se de expansiunea Bricostore in Europa Centrala si de Est(Ungaria, Romania, Croatia) in functia de director imobiliar al Immochan si a lui David Rosseel, director comercial, ne inscriem in strategia noastra de dezvoltare pe termen lung si de proximitate in Europa de Est, in mod particular in Romania”, a declarat Eric Deleplanque, directorul general al Immochan.

Pe de alta parte, proaspatul director imobiliar, Tatian Diaconu, a declarat, la randul sau: “Segmentul comercial al pietii imobiliare din Romania este in plina transformare, in concordanta cu evolutia continua a Romaniei, intr-un context economic complex, cu clienti pasionati de shopping si exigenti”.

Immochan, divizia imobiliara a grupului Auchan, gestioneaza in prezent 320 de centre comerciale in 12 tari, ocupand intre primele locuri in Europa in calitate de investitor si proprietar de centre comerciale. In 2010-2011, a deschis 20 de noi galerii comerciale, avand in prezent peste 1,8 milioane de metri patrati de spatii comerciale.

Sursa: Capital

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

De ce au nemtii o piata imobiliara mai eficienta decat a noastra

Piata imobiliara din Romania este deficitara. Raportata, insa, la realitatile de peste granite, situatia devine cu atat mai deplorabila. In ciuda faptului ca sincronizarea cu valorile si exigentele din tarile vest-europene nu este imposibila, impedimentele sunt multe si aparent imposibil de depasit. Avem o piata imobiliara lipsita de coeziune legislativa. Se adauga apetenta investitorilor locali pentru profiturile imediate, se mai[...]

Citeste mai mult
coming back soon