Yandex.Metrica

Atractiile “Targului National Imobiliar”

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Suntem informati, via Imopedia.ro, ca tocmai s-au deschis portile Targului National Imobiliar. Aceasta a VIII-a editie a avenimentului introduce pe scena imobiliara din Romania noile tendinte ecologice identificabile pe piata occidentala.

Se vor lansa, astfel, cele mai inovative concepte de constructii eco, si, mai mult decat atat, se vor promova solutiile alternative de energie pentru uz casnic si a sistemelor de filtrare si purificare a aerului si apei din locuinte.

Intr-o cu totul alta ordine de idei, Targul National Imobiliar va propune vizitatorilor o paleta variata de ansambluri imobiliare. Ca totul sa fie complex si complet, evenimentul va putea fi si un spatiu tranzactional, avand in vedere ca dezvoltatorii de toate facturile si-au exprimat intentia de a propune vizitatorilor o serie de oportunitati altfel foarte dificil de descoperit pe o piata atat de diversa si de dinamica. Intentia organizatorilor este, cu alte cuvinte, cea de a crea o piata de desfacere imobiliara, facilitand potentialilor clienti o gestionare mai eficienta a ofertelor din acest sector.

La Targul National Imobiliar (TNI) toti au de castigat: atat expozantii, cat si vizitatorii. Companiile isi pun in aplicare strategiile Business-to-Business (B2B) si Business-to-Consumer (B2C), avand rezultate pe termen mediu si lung, iar vizitatorii beneficiaza de ofertele promotionale valabile in perioada targului si de foarte multe surprize, premii si cadouri”, a declarat Adrian BERCEA- Director General BDOBC, organizatorul evenimentului.

Targul National Imobiliar se adreseaza, in ultima instanta, nu doar companiilor din domeniul imobiliar, cat si celor din domeniile constructii si financiar-bancar.

Aceasta a 8-a editie a evenimentului, intitulata „CASA TA si TOTUL PENTRU EA”, va fi, daca e sa creditam declaratiile organizatorilor, mai mult decat ofertanta pentru cei interesati de domeniul imobiliar. Vor fi prezentate, in premiera, o serie de ansambluri rezidentiale, se vor organiza conferinte pe diverse teme de specialitate, si se va pune accentul, intens si insistent, pe sistemele ecologice de intretinere a locuintelor.

Acestea fiind spuse, ne asteapta un eveniment de zile mari, sau cel putin asta isi doresc organizatorii:

La opt ani de la organizarea primului eveniment imobiliar din Romania, echipa BDOBC are plăcerea de a vă invita la cea de-a VIII-a ediţie a Târgului Naţional Imobiliar (TNI), ocazie cu care se implementează un nou concept de târg: un <<show>> de mari proporţii intitulat CASA TA si TOTUL pentru EA. Expoziţia TNI reprezintă cel mai aşteptat eveniment al primăverii 2011 prin: ansambluri rezidenţiale în premieră, oportunităţi imobiliare, prezentări ale ultimelor tehnologii in materie de construcţii, cele mai eficiente sisteme de încălzire a locuinţelor”.

Sursa: Imopedia.ro

Echipa BLITZ Imobililare – moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Ce ne pregateste Targul National Imobiliar

V-am informat, intr-un articol precedent, ca piata imobiliara din Romania se sincronizeaza, incet dar sigur, cu orientarile de factura ecologica predominante in mediile internationale. Chiar daca miscarea este incipienta, proiectele eco locale fiind inca putine la numar, simplul fapt ca dezvoltatorii romani asimileaza trendurile occidentale este de foarte bun augur. In aceasta ordine de idei, suntem informati, via Bloombiz.ro, ca[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Ce ne asteapta la "Targul National Imobiliar"

Mai sunt doua zile pana la inceperea Targului National Imobiliar (TNI). Organizatorii acestui eveniment de mare amploare ne informeaza ca s-au depus eforturi suplimentare pentru adaptarea ofertelor la realitatile crizei. Cei interesati de acest targ vor avea ocazia, printre altele, de a solicita gratis serviciile consultantilor imobiliari prezenti. Targul National Imobiliar se va desfasura in perioada 22-25 septembrie, la Palatul[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Industria auto resusciteaza piata terenurilor

Suntem informati, via Imopedia.ro, ca piata terenurilor din Romania va cunoaste o crestere considerabila in urmatoarea perioada a acestui an. Motivul acestei explozii tranzactionale este interesul crescand pe care-l manifesta furnizorii din industria auto, furnizori care, pentru a concepe si executa planuri cu un maximum de eficacitate, sunt obligati de circumstante sa cumpere terenuri in proximitatea constructorilor auto. Se pare[...]

Citeste mai mult