Yandex.Metrica

Arabii reconstruiesc lumea in Dubai!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Dupa ce au construit lumea in miniatura in gigantul proiect de insule artificiale “The World”, arabii din Dubai vor acum sa stranga laolalta cele mai importante constructii de pe Glob.

O replica a mausoleului Taj Mahal, dar de patru ori mai mare decat acesta, va fi construita in urmatorii doi ani in Dubai. Taj Arabia va costa 1 miliard de dolari si va fi destinat cuplurilor care doresc sa se casatoreasca. Constructia va face parte dintr-un complex care, pe langa mausoleu, va cuprinde un hotel de 300 de camere si 200 de apartamente de lux.

Si credeti ca asta e tot? Taj Arabia va fi doar o parte a unui proiect urias denumit : Falconcity of Wonders si care trebuia sa fie dezvoltat inainte de criza imobiliara care a lovit Dubaiul in 2008. Falconcity of Wonders va cuprinde, pe langa replica Taj Mahal si replici ale altor cladiri celebre: piramidele egiptene din Giza, Turnul Eiffel, Turnul din Pisa si…Marele Zid Chinezesc!!!

Sursa: www.adevarul.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 1 Comentarii

Dubai-ul anuleaza cel putin 1.000 de proiecte imobiliare

Ziarul Financiar ne informeaza ca fabulosul Dubai a fost lovit din plin de criza economica. In ciuda faptului ca pana acum parea singurul spatiu urban imun la efectele destabilizante ale recesiunii, iata ca realitatea nu este atat de parfumat-exotica precum parea la suprafata. Compania Dubai World, aflata sub patronajul statului si responsabila pentru The World, complexul de insule artificiale care[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Topul celor mai inalte cladiri din lume

Conform celor de la Business Insider (via www.zf.ro), urmatorul val de constructii de zgarie nori va avea loc nu pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, asa cum s-ar putea crede in urma unei prime si superficiale analize, ci pe teritoriul asiatic. Cele mai inalte cladiri de pe planeta vor fi construite in Japonia, China si in Emiratele Arabe. Aceste proiecte[...]

Citeste mai mult