Yandex.Metrica

Apartamentele din Cluj-Napoca s-au scumpit in medie cu 2,85% de la inceputul anului. Vezi care este cel mai scump cartier!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Indicele Blitz pentru apartamentele de vanzare din Cluj-Napoca, a inregistrat in luna iunie valoarea medie de 1.048 euro/mp, in crestere fata de luna anterioara cu 15 euro/mp.
chart-indice-sem1-2015

In primele 6 luni ale anului apartamentele din Cluj s-au apreciat cu 2,85%, adica sub 0,5% pe luna, deci noul boom imobiliar este inca destul de departe.

chart-indice-sem1-2015-2Apartamentele din Floresti si din celelalte comune invecinate, desi se adreseaza “publicului imobiliar clujean”, nu sunt incluse in analiza de mai sus. Lor le-am atribuit o categorie speciala, indicele Blitz Cluj si imprejurimi, pentru a oferi clientilor, cititorilor si partenerilor nostri din presa, date specifice pietei imobiliare locale.

869 de euro/mp este valoarea medie publica a unui apartament situat in zona metropolitana Cluj, in municipiu si in comunele din jur.

Topul cartierelor este in continuare dominat de “careul cartierelor clasice” : Centru, Gheorgheni, Grigorescu, Zorilor. Interesant este saltul cartierului Manastur, unde in cateva luni preturile apartamentelor vor reusi sa atinga pentru prima data pragul de 1.000 de euro/mp.

Top cartiere

1. Centru 1.219 euro/mp
2. Gheorgheni 1.120 euro/mp
3. Grigorescu 1.109 euro/mp
4. Zorilor 1.108 euro/mp
5. Europa 1.053 euro/mp
6. Buna Ziua 1.049 euro/mp
7. Marasti 1.046 euro/mp
8. Manastur 984 euro/mp

Pretul mediu al apartamentelor de vanzare din Floresti a fost in luna iunie 524 euro/mp.

indice iunie

In ceea ce priveste tipurile de locuinte, topul este dominat de locuintele cu un grad mediu de confort, de 2 si 3 camere, acestea fiind si apartamentele cele mai solicitate in cadrul programului guvernamental Prima Casa.

indice-iunie-2

Indicele Blitz prezinta media preturilor publice ale apartamentelor de vanzare din Cluj, exprimata in euro/mp.

Studiul a fost realizat in luna iunie pe un esantion reprezentativ de 1.980 de oferte imobiliare publice din baza de date Blitz.

Echipa Blitz

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Apartamentele din Cluj-Napoca mai scumpe in primul trimestru fata de sfarsitul anului trecut! Vezi care sunt preturile!

Indicele mediu Blitz pentru apartamentele de vanzare din municipiul Cluj-Napoca, in primele trei luni ale anului, a raportat valoarea de 983 euro/mp, fata de 978 euro/mp la sfarsitul anului trecut.In acelasi timp, pretul mediu al apartamentelor din municipiu si din localitatile vecine s-a mentinut la un nivel relativ constant, 862 euro/mp fata de 861 euro/mp la finele lui 2013. In[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

In luna aprilie indicele Blitz Imobiliare din cele mai importante cartiere ale Clujului a depasit 1000 euro/mp! Vezi care este exceptia!

Un singur cartier clujean s-a situat sub pragul psihologic de 1.000 de euro/ mp, in ceea ce priveste pretul mediu public al apartamentelor de vanzare. Desi au castigat 39 de euro/mp in numai patru luni, apartamentele din Manastur au ramas in continuare cele mai accesibile apartamente de vanzare din Cluj-Napoca. Pretul mediu public al unui apartament din Manastur, conform indicelui[...]

Citeste mai mult
Acum 6 ani 0 Comentarii

Liniste pe piata imobiliara clujeana. Modificari minore ale indicelui Blitz in octombrie!

Indicele Blitz, singurul indice imobiliar de pe piata clujeana, a inregistrat in luna octombrie o valoare medie de 863 euro/mp pentru apartamentele de vanzare din Cluj-Napoca si din localitatile invecinate, aceeasi valoare inregistrandu-se in luna precedenta. Apartamentele de vanzare din municipiu s-au ieftinit in medie doar cu 1 euro/mp, o scadere absolut nesemnificativa, ajungand la 997 euro/mp. Tulburarile din cadrul[...]

Citeste mai mult
coming back soon