Yandex.Metrica

Apartamentele cu 2 camere din Cluj au depasit pragul de 1.100 euro/mp !

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Indicele Blitz a inregistrat in luna august valoarea medie de 1.070 euro/mp pentru apartamentele din Cluj-Napoca, cel mai ridicat nivel din acest an si de dupa criza imobiliara. Indicele Blitz pentru toate apartamentele din zona Clujului, din municipiu si vecinatati, a atins pragul de 900 euro/mp, de asemenea o valoare superioara celorlalte luni ale anului 2015.

Asa cum ne-am obisnuit deja, apartamentele cu 2 camere se situeaza ca valoare peste indicele mediu al orasului, fiind locuintele cu cea mai mare valoare din punct de vedere al pretului raportat la suprafata utila.

1.101 euro/mp a fost in luna august valoarea medie publica a apartamentelor cu 2 camere din Cluj-Napoca

chart-1-general

Cresterea cererii in special pentru acele locuinte care se incadreaza in normele programului Prima Casa, apartamente cu 1-3 camere, precum si conditiile de creditare tot mai permisive, au facut ca piata imobiliara sa creasca in ultimele luni intr-un ritm mai alert decat la inceputul anului.

In numai trei luni apartamentele din Cluj au castigat in medie 3,5%

preturi-cartiere

Apartamentele din cartierele Clujului au avut parcursuri diferite in luna august. Astfel, media preturilor publice din Centru, Gheorgheni, Grigorescu si Buna Ziua a fost mai mica decat in luna anterioara, in vreme ce apartamentele din Marasti, Zorilor si Europa s-au scumpit. Pretul mediu public al apartamentelor din Manastur a fost in luna august acelasi cu pretul mediu din luna iulie. Detalii in graficul de mai jos:

chart-2-cartiere

Indicele Blitz este un instrument statistic imobiliar unic pe piata locala, care prezinta valoarea medie a preturilor publice exprimata in euro/mp, pentru apartamentele de vanzare din Cluj.

Indicele Blitz este un produs gratuit care completeaza oferta de materiale, aplicatii si instrumente pe care Blitz le ofera clientilor si partenerilor sai pentru ca acestia sa se familiarizeze cu termenii si tehnicile cu care opereaza piata imobiliara.

Indicele Blitz tine cont de specificul pietei imobiliare locale, caracterizata de o zonalitate bine determinata, apartamentele din municipiu fiind analizate separat de cele din comunele invecinate, cu preturi sensibil mai scazute.

Echipa Blitz

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Apartamentele din Cluj-Napoca mai scumpe in primul trimestru fata de sfarsitul anului trecut! Vezi care sunt preturile!

Indicele mediu Blitz pentru apartamentele de vanzare din municipiul Cluj-Napoca, in primele trei luni ale anului, a raportat valoarea de 983 euro/mp, fata de 978 euro/mp la sfarsitul anului trecut.In acelasi timp, pretul mediu al apartamentelor din municipiu si din localitatile vecine s-a mentinut la un nivel relativ constant, 862 euro/mp fata de 861 euro/mp la finele lui 2013. In[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

In luna aprilie indicele Blitz Imobiliare din cele mai importante cartiere ale Clujului a depasit 1000 euro/mp! Vezi care este exceptia!

Un singur cartier clujean s-a situat sub pragul psihologic de 1.000 de euro/ mp, in ceea ce priveste pretul mediu public al apartamentelor de vanzare. Desi au castigat 39 de euro/mp in numai patru luni, apartamentele din Manastur au ramas in continuare cele mai accesibile apartamente de vanzare din Cluj-Napoca. Pretul mediu public al unui apartament din Manastur, conform indicelui[...]

Citeste mai mult
Indicele Blitz februarie 2014
Acum 7 ani 0 Comentarii

"Pipera Clujului" din nou in top! Vezi cat costa apartamentele din Buna Ziua si din celelalte cartiere ale Clujului in februarie

Piata imobiliara clujeana, in sectorul vanzarilor de apartamente, raporteaza o stare de echilibru in primele doua luni ale anului 2014, conform indicelui Blitz Imobiliare. Astfel, cresterile constante de preturi publice medii din unele cartiere sunt echilibrate de scaderile de preturi din celelalte, facand ca indicele Blitz sa creasca in februarie doar cu 1 euro/mp fata de luna anterioara, ajungand la[...]

Citeste mai mult
coming back soon