Analiza Blitz: in trimestrul al treilea apartamentele de vanzare din Cluj s-au apreciat usor

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Indicele Blitz in trimestrul al treilea a inregistrat valori usor mai ridicate pentru apartamentele din Cluj-Napoca. Nu acelasi lucru s-a intamplat in cazul apartamentelor din Cluj si din comunele invecinate, pretul mediu al acestora fiind mai mic decat in perioada anterioara.

1

Astfel indicele Blitz pentru Cluj a fost de 992 euro/mp, fata de 989 euro/mp in trimestrul al doilea, iar pentru Cluj si vecinatati, indicele a scazut de la 857 euro/mp la 855 euro/mp. Explicatia acestor cifre este cu atat mai interesanta cu cat preturile medii pentru Floresti au crescut in ultimele trei luni. Cum este posibil? Numarul mare de oferte de vanzare din Floresti listate in aceasta perioada, comparativ cu cele din Cluj, fac posibil acest lucru aparent ciudat.

In ceea ce priveste preturile din Cluj pe diferite tipuri de apartamente, in trimestrul al treilea s-au inregistrat urmatoarele valori:

Ap 1 camera- 1.019 euro/mp (fata de 1.016 euro/mp)
Ap 2 camere- 993 euro/mp(fata de 991 euro/mp)
Ap 3 camere- 990 euro/mp(fata de 987 euro/mp)

Topul cartierelor Clujului este dominat in continuare de Centru, urmat de Zorilor si Grigorescu:

2

Indicele Blitz prezinta valoarea medie, exprimata in euro/mp, a preturilor publice pentru apartamentele de vanzare, tinand cont de caracteristicile generale ale acestora: tip, zona, numar de camere.

Echipa Blitz Imobiliare

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.