Yandex.Metrica

Alternativa inedita pentru confortul tau: poti cumpara o insula la pret de apartament!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

“Pe o insula pustie”- acesta va fi raspunsul majoritatii daca ar fi intrebati unde isi doresc sa locuiasca sau sa-si petreaca vacanta. A locui pe o insula inseamna o exprimare superioara a romantismului, a expresivitatii si creativitatii ce zace in fiecare dintre noi. Visul poate deveni realitate mai repede decat iti imaginezi. Trebuie doar sa ai curajul sa-l traiesti.

Insula Gatun, 30.000 de dolari

Va vine sa credeti? Doar 30.000 de dolari pentru insula ta! Cu o suprafata de numai 0,29 hectare, insula este situata pe cel mai mare lac artificial din lume, Lacul Gatun din Panama. Natura se imbina armonios cu civilizatia, pentru ca alaturi de vegetatia si fauna specifice zonei amazoniene, beneficiati de curent electric si semnal telefonic.

Half Crown, 40.000 de dolari

Ofertele se “scumpesc” daca inaintam spre nord, in Canada. Aici o insula situata la mai putin de o ora si jumatate de mers cu masina de Ottawa, costa cat o garsoniera in Cluj. Bonusul este consistent si este reprezentat de o casa cu trei dormitoare, servitori si un loc special amenajat pentru barci. Exista si un dezavantaj: iarna cand insula devine inaccesibila datorita conditiilor meteo aspre.

Dolphin Bay, 40.000 de dolari

Daca va doriti in schimb soare, plaje splendide si delfini, alegeti aceasta insula din Panama. Are doar 0,08 hectare si in 15 minute de mers cu barca ajungeti in cel mai apropiat oras.

Little Monkey Caye, 55.000 de dolari

Cine nu-si doreste o insula in Caraibe? Are 0,30 hectare si peisaje uimitoare. Am fost asigurati ca nu sunt pirati, deci puteti sta linistiti.

Insula Craro, 106.700 dolari

Europenii sunt mai darnici. 3,2 hectare are o insula din Scotia, iar oferta este de nerefuzat: pentru o suma atat de mica aveti parte de pamant neexplorat!

Daca va doriti sa aveti propria insula este momentul sa actionati. Nu sunteti singurii interesati de aceste minunatii low-cost. Si, nu uitati! Nu putine sunt cazuri in care proprietarii de insule au cerut si obtinut autonomie: propriul nume, steag, stema si forma de guvernamant. Puteti sa va autoproclamati print, pentru ca povestea sa fie completa!

Sursa: Curierul National

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Care mai doreste, care mai pofteste? Insule de vanzare la pret de garsoniera!

Pana azi, ne gandeam ca achizitia unei insule este doar un moft al personelor excentrice si, bineinteles, foarte instarite. Gresit! Oricine poate avea acces la fructul pe care-l credeam "oprit" si, mai mult, activitatea este cat se poate de organizata. Exista chiar o agentie specializata in tranzactionarea insulelor- Private Islands Online, care are in portofoliu aproximativ 550 de insule din[...]

Citeste mai mult
coming back soon