Yandex.Metrica

ALEG Blitz Imobiliare, o campanie bidimensionala!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Campania “ALEG Blitz Imobiliare” este o consecinta a modului in care intelegem sa facem afaceri imobiliare, fara sa ne abatem de la deviza noastra: “Credem in relatii de castig-castig”.

Tinand seama de acest principiu fundamental, campania este bidimensionala, beneficiile si respectul intre parteneri fiind reciproce. Pe de o parte, aprecierile clientilor si partenerilor nostri fata de brandul Blitz Imobiliare reprezinta o certificare calitatii serviciilor pe care le oferim. In practica, un client multumit va alege Blitz Imobiliare pentru tranzactiile sale imobiliare viitoare si, mai mult, va recomanda cu incredere compania noastra cunoscutilor.

Aderarea la campania “ALEG Blitz Imobiliare” se materializeaza prin lipirea unui sticker cu logo-ul campaniei intr-o zona cu vizibilitate ridicata: masina personala, vitrina magazinului, accesul in unitate, casa scarii, etc. In mediul online, raspandirea este practic nelimitata: adoptarea simbolului campaniei, “share” si “like” la mesajele campaniei, participarea activa la concursurile ce vor fi organizate cu acest prilej, etc. Logo-ul campaniei este un simbol al apartenentei la o comunitate, un prilej de mandrie si, totodata, de sprijin a initiativei noastre.

Pe de alta parte, Blitz Imobiliare doreste sa transmita, prin intermediul campaniei, aprecierea fata de clientii si partenerii sai. De aceea, in cadrul campaniei vor fi publicate frecvent mesaje si articole cu privire la parteneriatele demarate, alaturi de recomandari explicite pentru produsele si serviciile oferite de catre partenerii nostri. Totodata, aderentii la campanie, vor fi prezentati in cadrul materialelor noastre(articole, galerii foto), vor fi motivati si recompensati.

Campania “ALEG Blitz Imobiliare” este o campanie ce se desfasoara atat offline- in zona Clujului, cat si in mediul online. In cadrul campaniei vor avea loc diverse manifestari, se vor incheia parteneriate, se vor organiza concursuri. Pentru ca alegi Blitz si stii de ce faci acest lucru!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

ALEG Blitz Imobiliare

S-a dat startul in Campania ALEG Blitz Imobiliare! Este o campanie nascuta din respectul nostru fata de parteneri, de colaboratori si de membrii comunitatii Blitz. O campanie construita in jurul vostru, pentru ca voi ati ales Blitz Imobiliare iar acest lucru se vede in toate actiunile pe care le intreprindeti. Atasamentul vostru fata de brandul Blitz Imobiliare, aderarea la serviciile[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Blitz Imobiliare a inregistrat o crestere de 274,27% in al doilea an de activitate, dominand autoritar la acest capitol topul companiilor imobiliare din Cluj-Napoca!

Ca urmare a articolului publicat in data de 1 august 2012, pe www.time4news.ro, compania Blitz Imobiliare Cluj-Napoca doreste sa aduca urmatoarele completari, pentru a oferi cititorilor o imagine completa asupra jucatorilor de pe piata imobiliara locala. In primul rand, suntem onorati sa facem parte din acest top, al celor mai importante 5 agentii din Cluj-Napoca, in prezenta unor nume de[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Blitz de dimineata

Dupa ce ieri am lansat Campania "ALEG Blitz Imobiliare" ne asteptam ca in perioada urmatoare, la cerintele cititorilor sa lansam o noua campanie: "ALEG Blitz de dimineata". Iata stirile de azi: -Institutul National de Statistica anunta ca pana in toamna vor fi finalizate 1.000 de apartamente noi in Cluj-Napoca. -Ministerul de finante va suplimenta fondurile pentru programul Prima Casa 4.[...]

Citeste mai mult
coming back soon