Ai pana in 35 de ani si vrei sa-ti construiesti o casa? Statul iti da teren GRATIS!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Un proiect de modificare a Legii 15/2003 a fost trimis spre dezbatere Camerei Deputatilor, acesta fiind si forul decizional in acest caz. Este vorba despre legea prin care tinerilor cu varsta de pana la 35 de ani li se acorda sprijin din partea statului pentru a-si putea construi o casa.

Ai pana in 35 de ani si vrei sa-ti construiesti o casa? Statul iti da teren GRATIS!Modificarea priveste situatia terenurilor din mediul rural, suprafata actuala acordata tinerilor fiind considerata insuficienta pentru casa si pentru anexele gospodaresti, o locuinta la tara in lipsa acestora neavand practic sens. Ceea ce nu are in vedere deputatul Victor Paul Dobre, initiatorul proiectului, este faptul ca in zona marilor orase, cea mai mare dezvoltare imobiliara s-a realizat chiar in mediul rural, in comunele vecine acestora.In aceste cazuri, intentia de a cultiva pamantul sau de a creste animale a lipsit cu desavarsire.

In prezent legea prevede ca tinerii cu varste intre 18 si 35 de ani pot primi suprafete diferite de teren in functie de domiciliul acestora, dupa cum urmeaza:

– intre 150 si 300 de metri patrati in Bucuresti si in municipiile resedinta de judet;
– intre 250 si 400 de metri patrati in orase;
– intre 250 si 500 metri patrati in comune si sate.

Tinerii pot beneficia de aceasta facilitate o singura data iar conditia este ca acestia sa nu fi detinut in trecut o locuinta proprietate personala sau un teren, atat in localitatea de domisiliu cat si in alte localitati.

Sursa: stiri.yahoo.com

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Terenuri de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.