Yandex.Metrica

Ai 40.000 de euro? Du-te la Project Expo si poti cumpara orice!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

In perioada 14-16 septembrie va avea loc targul imobiliar Project Expo, editia de toamna, la Sala Palatului in Bucuresti. Se pare ca aceasta editie a targului va oferi posibilitatea celor interesati sa cumpere orice, de la garsoniera la casa pe pamant, cu numai 40.000 de euro.

Care sunt ofertele cele mai atractive ale Project Expo?

Sudul Bucurestiului vine cu cea mai mare parte a ofertei imobiliare prezentata la targ: 4 agentii imobiliare si 3 dezvoltatori au venit cu oferte atractive din aceasta zona a capitalei. Preturile sunt echitabile la o prima vedere, pentru ca un apartament cu doua camere costa in jur de 30.000 de euro iar unul cu trei camere 40.000 de euro. In plus, cumparatorii beneficiaza si de vouchere de pana la 2.500 de euro de la Mobexpert.

Tot in zona de sud se construieste cel mai mare ansamblu imobiliar din interiorul Bucurestiului: Gama Residence Metalurgiei. Apartamentele noi au pretul celor vechi din aceeasi zona, construite cu aproape jumatate de secol in urma. Astfel, o garsoniera cu o suprafata utila de 30 de metri patrati costa 27.000 de euro.

Pentru cateva mii de euro in plus va puteti orienta spre o casa sau chiar o vila! Compania Alamco, ofera clientilor sai, pe terenul acestora, case de 73 de metri patrati la 37.500 de euro. Premier Service, in schimb, ofera vila cu etaj, de 110 metri patrati si un teren de 300 de metri patrati la numai 51.000 de euro.

Organizatorii evenimentului s-au gandit si ei la vizitatori. Pe acestia ii asteapta o tombola cu premii constand in obiecte de mobilier sau electrocasnice.

Sursa: www.imopedia.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Targuri imobiliare pe banda rulanta in Capitala!

O noua saptamana, un nou targ imobiliar in Bucuresti: TIMON( Targul Imobiliar National), editia de toamna, se va desfasura intre 25-28 octombrie in Piata Constitutiei din Capitala. In vreme ce in Cluj-Napoca nu s-a organizat niciun targ imobiliar in 2012, actorii din piata considerand ca eforturile financiare pentru un astfel de eveniment fiin mult prea mari in comparatie cu rezultatele(nu[...]

Citeste mai mult