Agentia Nationala pentru Locuinte prezenta in premiera la un targ imobiliar!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Ultimul targ imobiliar al anului, tIMOn- Targul Imobiliar National, editia de toamna- incepe astazi la Bucuresti in Piata Constitutiei.

Agentia Nationala pentru Locuinte prezenta in premiera la un targ imobiliar!Ajuns la a 23-a editie, targul imobiliar vine cu surprize si cu un numar record de oferte, iar spre deosebitre de anul trecut, si vremea va tine cu expozantii dar si cu vizitatorii interesati de reducerile cu care ne-au obisnuit aceste targuri.

Cea mai mare surpriza este prezenta la targ a Agentiei Nationale pentru Locuinte(ANL), semn clar ca Statul duce o campanie din ce in ce mai agresiva pentru a-si vinde locuintele din portofoliu. Va mintiti precedentul targ imobiliar unde Statul a fost reprezentat de compania Active Conexe, care promoveaza parteneriatele publice-private pentru diferite imobile ale statului, in principal cu scopul exploatarii lor comerciale.

Vedetele tIMOn de la aceasta editie sunt o casa la pretul de 9.600 euro+TVA, aceasta fiind cea mai ieftina oferta, si un penthouse de 1,612 milioane de euro+TVA, cea mai scumpa.

Cine doreste sa-si cumpere o locuinta are de unde alege, la targ fiind reprezentate peste 100 de ansambluri rezidentiale ce insumeaza aproape 4.000 de locuinte din toate categoriile de preturi si de confort.

Targul, asa cum ne-a obisnuit, se desfasoara pe perioada a 4 zile, de azi pana duminica, iar vizitatorii sunt asteptati intre orele 10.00 si 20.00.

Sursa: www.economica.net

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Apartament de vanzare in Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.