Yandex.Metrica

Agentia Nationala pentru Locuinte prezenta in premiera la un targ imobiliar!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Ultimul targ imobiliar al anului, tIMOn- Targul Imobiliar National, editia de toamna- incepe astazi la Bucuresti in Piata Constitutiei.

Agentia Nationala pentru Locuinte prezenta in premiera la un targ imobiliar!Ajuns la a 23-a editie, targul imobiliar vine cu surprize si cu un numar record de oferte, iar spre deosebitre de anul trecut, si vremea va tine cu expozantii dar si cu vizitatorii interesati de reducerile cu care ne-au obisnuit aceste targuri.

Cea mai mare surpriza este prezenta la targ a Agentiei Nationale pentru Locuinte(ANL), semn clar ca Statul duce o campanie din ce in ce mai agresiva pentru a-si vinde locuintele din portofoliu. Va mintiti precedentul targ imobiliar unde Statul a fost reprezentat de compania Active Conexe, care promoveaza parteneriatele publice-private pentru diferite imobile ale statului, in principal cu scopul exploatarii lor comerciale.

Vedetele tIMOn de la aceasta editie sunt o casa la pretul de 9.600 euro+TVA, aceasta fiind cea mai ieftina oferta, si un penthouse de 1,612 milioane de euro+TVA, cea mai scumpa.

Cine doreste sa-si cumpere o locuinta are de unde alege, la targ fiind reprezentate peste 100 de ansambluri rezidentiale ce insumeaza aproape 4.000 de locuinte din toate categoriile de preturi si de confort.

Targul, asa cum ne-a obisnuit, se desfasoara pe perioada a 4 zile, de azi pana duminica, iar vizitatorii sunt asteptati intre orele 10.00 si 20.00.

Sursa: www.economica.net

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Apartament de vanzare in Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Targuri imobiliare pe banda rulanta in Capitala!

O noua saptamana, un nou targ imobiliar in Bucuresti: TIMON( Targul Imobiliar National), editia de toamna, se va desfasura intre 25-28 octombrie in Piata Constitutiei din Capitala. In vreme ce in Cluj-Napoca nu s-a organizat niciun targ imobiliar in 2012, actorii din piata considerand ca eforturile financiare pentru un astfel de eveniment fiin mult prea mari in comparatie cu rezultatele(nu[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Care sunt avantajele organizarii unui targ imobiliar?

La recent incheiatul Targ National Imobiliar din Bucuresti, organizatorii se lauda cu un numar foarte mare de vizitatori: peste 6.500 de platitori au participat la targ si alte peste 15.000 de persoane au accesat site-ul targului imobiliar. "Editia ade toamna a TNI a fost un real succes. Expozantii au programul incarcat de vizionari stabilite pentru cel putin trei saptamani dupa[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Ce ne asteapta la "Targul National Imobiliar"

Mai sunt doua zile pana la inceperea Targului National Imobiliar (TNI). Organizatorii acestui eveniment de mare amploare ne informeaza ca s-au depus eforturi suplimentare pentru adaptarea ofertelor la realitatile crizei. Cei interesati de acest targ vor avea ocazia, printre altele, de a solicita gratis serviciile consultantilor imobiliari prezenti. Targul National Imobiliar se va desfasura in perioada 22-25 septembrie, la Palatul[...]

Citeste mai mult