Yandex.Metrica

Adama, prezenta la cel mai mare targ de imobiliare online din Romania!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Adama, cel mai mare dezvoltator de imobiliare din tara noastra, participa in perioada 21-27 iunie 2010 la prima editie a proiectului Imosfera, primul targ imobiliar virtual din Romania.

Adama participa in cadrul targului on line cu mai multe proiecte aflate in portofoliul sau si cu doua oferte de nerefuzat pentru clientii sai.

Astfel pentru complexul rezidential EDENIA din cartierul Titan din Bucuresti oferta contine trei camere si o boxa inclusa in pret, la 99.000 de euro, TVA-ul fiind inclus.

De asemenea, in cadrul complexului rezidential OPTIMA, tot din Titan, oferta cuprinde un apartament de doua camere, la 64.900 de euro, cu TVA inclus.

„Am ales sa participam la acest targ pentru ca este un tip nou de eveniment, inovator si beneficiaza de o mare accesibilitate. In cele din urma, clientul final este in avantaj, iar noi, dezvoltatorii, ne dorim sa venim in intampinarea acestuia cu oferte de nerefuzat”, declara Asher Lax – Director de Marketing si Vanzari Adama.

Targul de la sfarsitul lunii iunie este organizat www.imobiliare.ro., a aparut ca o solutie de criza si se adreseaza in exclusivitate utilizatorilor de internet care sunt in cautare de locuinte, indiferent de locul fizic in care se afla acestia.

Prima editie asteapta aproximativ 50.000 de vizitatori si se va concentra asupra ofertei rezidentiale din ansamblurile noi din toata tara.
Sursa: Bloombiz

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Primul targ imobiliar virtual a avut peste 26.000 de vizite in primele trei zile !

Un numar 26.778 de vizite au fost inregistrate in primele trei zile la cele 32 de standuri ale expozantilor pe ImoSfera, primul targ imobiliar virtual din Romania, care poate fi vizitat online in 21 iunie - 27 iunie, a comunicat portalul imobiliare.ro, organizatorul evenimentului online, informeaza NewsIn. Aceste vizite s-au materializat in 330 de discutii si cereri de contact directe.[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Cluj-Napoca: Piata chiriilor se resimte de pe urma plecarii studentilor in vacanta

Piata chiriilor din centrele universale inregistreaza, in aceasta perioada estivala, o scadere de aproximativ 11%, situatie care, conform analistilor imobiliari, va reveni la un relativ normal odata cu reintoarcerea studentilor din vacanta. In aceasta ordine de idei, garsonierele din Cluj-Napoca se inchiriaza, in medie, cu 120 de euro pe luna. In prezent, pe piata exista cu 21% mai multe garsoniere[...]

Citeste mai mult
coming back soon