Yandex.Metrica

Actiune de popularizare a produselor de economisire-creditare!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Raiffeisen Banca pentru Locuinte a demarat o actiune de popularizare a produselor de economisire-creditare pentru a ajunge la acei clienti care-si propun, fie achizitia unei locuinte, fie reabilitarea sau modernizarea celei detinute. In acest sens suntem anuntati ca se vor incheia pana la sfarsitul anului contracte de colaborare cu peste 50 de primarii din tara.

Prin aceasta actiune, dorim sa facem cunoscut romanilor produsul de economisire-creditare si cat de util este el celor care doresc sa economiseasca cu un randament bun sau sa ia un credit ieftin, cu rate fixe pentru scopuri locative” a declarat Aurel Cionga, vicepresedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

Ce inseamna economisire-creditare?
Produsul de economisire-creditare a aparut in Germania si Austria si mai este numit “credit Bauspar”(din germana: bauen- a construi; sparen- a economisi). In linii mari, exista doua etape: o etapa de economisire si o etapa de creditare. Aceste doua etape sunt similare depozitelor, respectiv, creditelor bancare, numai ca acestea sunt parte integranta din creditul Bauspar. Concret, dupa o perioada de economisire, clientul acumuleaza in contul sau un anumit depozit, care cuprinde, pe langa suma depozitata lunar, dobanda bancara si prima de la stat. In faza a doua, clientul poate opta pentru retragerea sumei din cont sau pentru un credit egal cu suma economisita, urmand ca ratele sa fie egale, cu cele din faza de economisire.

Pentru ce pot fi folosite produsele de economisire-creditare?
Produsele oferite de Reiffeisen Banca pentru Locuinte pot fi folosite pentru: -achizitionarea unei case, cumpararea unui teren;
-reabilitarea, modernizarea sau extinderea locuintei actuale;
-refinantarea unui credit ipotecar.

Bonus pentru tinerii casatoriti!
De asemenea, in cadrul proiectului de popularizare, Raiffeisen Banca pentru Locuinte ofera tinerilor ce semneaza un contract pana la sfarsitul anului, un bonus care consta intr-o reducere de 150 lei la comisionul standard de deschidere, in valoare de 1,2% din suma contractata.

Sursa: imopedia.ro

Echipa BLITZ Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

1,7 milioane euro pentru BCR Banca pentru Locuinte

Suntem informati, via Imopedia.ro, ca BCR Banca pentru Locuinte a primit de la stat aproximativ 1,7 milioane de euro, suma deloc neglijabila care urmeaza sa fie livrata celor care si-au facut produse de economisire-recreditare. Solicitantii depun o parte din bani iar statul intervine cu o parte din suma economisita, iata cum functioneaza aceasta Banca pentru Locuinte. Se pare ca suma[...]

Citeste mai mult
coming back soon