Acasa la Pamela Anderson

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Criza economica globala a afectat puternic finantele personale ale oamenilor indiferent de pozitia sociala a acestora. Altfel nu am gasi o explicatie pentru care vedeta din Baywatch, Pamela Anderson, ar dori sa “scape” de o asemenea casa de vacanta.

Se pare ca nici ea nu este foarte decisa ca ar vrea sa renunte la aceasta proprietate din Malibu, listata in prezent la 7.7 milioane de dolari, pentru ca si in trecut a demarat procedura de vanzare, pentru ca mai apoi sa se razgandeasca.

Cladirea cu un etaj are trei dormitoare, 3 bai, un spatiu de relaxare cu piscine, terasa pe acoperis si propriul cinematograf. Sa nu mai vorbim despre sauna si despre minunata priveliste pe care o ofera.

La prima vedere, casa aminteste de resendintele pe care le admiram in filmele americane in care actiunea se petrece adesea la petreceri cu copiii de magnati, care beau cocktailuri scumpe in costume de baie langa o piscina uriasa.

Locuinta imbina atat la interior cat si la exterior nuanta clasica de lemn cu albul, lovindu-se de tonuri metalice doar in bucatarie. Casa scarii, livingul si bucataria sunt grupate intr-un open-space scaldat in lumina de peretii din sticla care dau spre piscina.

Primul nivel are un balcon spatios prin care se asigura accesul catre terasa amenajata pe acoperisul casei. Intre piscine si casa exista o veranda acoperita de balconul primului nivel unde se ascunde o masa rustica, interesant contrastata de un pian negru.

Ati plati peste 7 milioane de dolari pentru o asemenea resedinta?

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Case de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.