Acasa la Jerry Seinfeld

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Intotdeauna mi-am imaginat ca Jerry Seinfeld locuieste intr-un apartament de bloc, in care este un du-te vino continuu si din care nu lipsesc George, Kramer si Elaine.

Viata bate filmul si, asa cum era si de asteptat, locuinta actorului nu este nici macar pe aproape de cea din indragitul serial de comedie.

Avem de-a face cu o suprafata vasta, vorbim de aproximativ 1500 de metri patrati, care cuprinde locuinta de familie – cu 11 dormitoare, 12 bai, o sala de forta, spa, 2 mansarde si o locuinta pentru musafiri.

Casa a fost cumparata in 1993, iar in 2011 a fost scoasa la vanzare pentru 18,3 milioane de dolari, insa nu si-a gasit niciun cumparator.

In 2009 a fost renovata si redecorata, doar exteriorul ramanand neschimbat. Imbunatatiri majore au fost aduse spatiului interior care momentan se mandreste cu mobilierul eco si cu aerul primitor pe care numai o familie calda il poate reda spatiului.

Accentul a fost pus pe materiale naturale, pe lemnul ale carui proprietati nu pot fi contestate.

De asemenea, numeroase obiecte de design au fost inserate in acest cadru cu aer usor rustic.

Renovarea intreaga s-a ridicat la cateva milioane de dolari, insa totul a meritat, mai ales ca sotia actorului a obtinut cu aceasta ocazie bucataria mult visata, in care sa prepare numeroasele retete pe care le-a publicat in cele doua carti de bucate ale sale.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Case de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.