7 ani de Blitz

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

La multi ani BlitzSărbătorim 7 ani de Blitz. O călătorie pe cât de frumoasă, pe atât de provocatoare, o călătorie în care nu ne-am abătut de la principiile în care am crezut încă din prima zi: cinste, corectitudine, integritate, respect față de oricine.

Astăzi, suntem o organizație puternică, conturată inteligent, sănătoasă și emblematică. Recunoaștem un viitor bazat pe aceleași norme de conduită, dar cu sigurață mult mai puternic și determinat. Proiectele la care lucrăm, viziunea care ne călăuzește și selectivitatea colectivului Blitz, vor face din noi același număr 1 în Cluj-Napoca.

Vă mulțumim vouă prietenilor, partenerilor, clienților și colegilor de breazlă că ați contribuit atât de mult la ceea ce suntem noi astăzi. Împreună vom avea grijă să colorăm în verde acest frumos oraș și nu numai….

La mulți ani, Blitz!

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar putea interesa si

Acum 1 year 0 Comentarii

Lansarea oficială a site-ului Blitz VIP

Suntem încântați să anunțăm lansarea site-ului dedicat proiectului Blitz VIP, www.blitzvip.ro. Acesta vine în întâmpinarea clienților noștri, cu un design nou, fresh, prietenos, intuitiv, menit să faciliteze navigarea și să le ofere o experiență plăcută. “Dorința noastră în cadrul acestei comunități este să susținem atât partenerii implicați, cât și posesorii cardului Blitz VIP. Pe noul site, fiecare partener are pagina[...]

Citeste mai mult

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.