Yandex.Metrica

5 sfaturi pentru a “fura” o chirie buna!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Septembrie-octombrie, sezonul chiriilor este in plina desfasurare. Lupta pentru o chirie buna este atat de stransa acum incat se pot castiga sau pierde chirii pentru cel mai mic moment de ezitare. Cand vine vorba de inchirierea unei locuinte experienta nu mai are nicio valoare pentru ca reteta castigatoare este valabila indiferent daca esti la prima chirie sau daca esti la a zecea.

Iti oferim mai jos cinci sfaturi utile, pentru a reusi sa iei fata concurentei si sa inchiriezi cea mai buna locuinta pentru tine in plin sezon.

1. Apeleaza la o agentie imobiliara specializata. Aceasta iti va oferi solutii multiple(la unele nici nu te-ai fi gandit) in cel mai scurt timp posibil. In plus, vei beneficia de “ofertele invizibile”- acele oferte care nu ajung niciodata sa fie publice, datorita relatiei proprietar-agentie. Agentia inchiraza astfel locuinta noilor chiriasi, iar contractul de inchiriere demareaza uneori in aceeasi zi cu eliberarea locuintei de catre chiriasii vechi.

2. Fa-ti bugetul din timp. Oferind proprietarului 3-6 chirii in avans poti scadea pretul cerut de acesta la nivelul celui dinainte acceptat de catre tine.

3. Fii pregatit si decide-te imediat. Daca locuinta gasita este ceea ce ai cautat si necesita doar mici retusuri, semneaza contractul fara ezitare. Pentru asta trebuie ca la vizionari sa mergi cu banii in buzunar. Platesti si castigi!

4. Cand ai de ales intre o locuinta in zona vizata, dar mai scumpa si una in afara zonei tale, dar mai ieftina, alege-o pe prima! Este drept, vei plati in fiecare luna mai mult, insa vei reduce alte cheltuieli cum ar fi cele de transport.

5. Cauta un coleg/prieten. Inchiriaza o locuinta mai spatioasa si mai scumpa, impartind costurile la doi. Raportul dintre locuintele de pe piata nu este intotdeauna echilibrat in sensul ca o locuinta cu o camera costa de doua ori mai putin decat una cu doua camere si nici de trei ori mai putin decat una cu trei camere. Acest raport lucreaza in favoarea ta: vei plati mai putin pentru o camera intr-un apartament cu mai multe incaperi decat daca optezi pentru o garsoniera. Iar confortul va fi aproximativ acelasi.

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Apartamente de inchiriat in Cluj Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon