Yandex.Metrica

5 motive pentru a locui in Manastur!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Cartierul Manastur din Cluj-Napoca nu este, nici pe departe, una din zonele favorite ale cumparatorilor clujeni. De ce? Poate pentru ca istoria celui mai mare cartier al orasului nu joaca in favoarea sa, Manasturul fiind in special in perioada comunista unul dintre “dormitoarele” Clujului, populat fortat cu muncitori veniti(adusi aici) din satele din jur.

5 motive pentru a locui in Manastur!Si faptul ca pana in anii ’60 Manasturul era un sat, la fel ca si Someseniul de exemplu, a cantarit in constiinta generala a clujenilor, ei asimiland Manasturul unui nivel scazut de cultura si de nivel de trai.

Anii au trecut, Clujul este intr-o continua transformare, iar Manasturul a devenit usor-usor unul din cartierele-tinta pentru chiriasii si cumparatorii clujeni. Si au toate motivele sa o faca, pentru ca aici beneficiaza de o serie de avantaje, unele dintre ele lipsind din portofoliul unor cartiere mult mai bine cotate.

Iata, mai jos, care sunt motivele pentru care vei face o alegere inspirata atunci cand te vei hotari sa locuiesti in Manastur:

1. Pretul mediu al apartamentelor din Manastur, conform indicelui Blitz Imobiliare pe luna ianuarie, este cel mai mic dintre toate cartierele consacrate ale orasului: 907 euro/mp, cu 90 de euro/mp mai mic decat in Marasti si cu aproape 100 euro/mp mai mic decat in Zorilor.

2. Fiind pozitionat in imediata apropiere a padurii, Manasturul a oferit cadrul perfect pentru dezvoltarea imobiliara a (poate) celei mai verzi zone noi din Cluj-Napoca, zona strazii Campului.

3. Locuitorii din Manastur beneficiaza de cea mai dezvoltata retea de transport local din municipiul Cluj-Napoca, existand legaturi cu toate cartierele orasului, cu ajutorul tuturor mijloacelor de transport in comun posibile: autobuz, tramvai, troleibuz.

4. Si la capitolul centrelor comerciale si supermarketurilor din cartier sau din imediata apropiere, Manasturul sta foarte bine. Un mall, opt magazine mari si medii si doua magazine de bricolaj, fac parte din oferta cartierului.

5. In ceea ce priveste spatiul verde, clujenii din Manastur au de unde alege atunci cand vor sa-si petreaca timpul liber in natura. Parcul Calvaria, Primaverii si Bucium, vecinatatea padurii Faget si distanta mica fata de Somes, Parcul Babes si Parcul Central, sunt cu siguranta plusuri pentru locuitorii acestui cartier.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Foto: Panoramio

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

Google Bird's Eye View in premiera in Romania la Cluj-Napoca!

Imobiliarele din Cluj-Napoca au trecut, incepand de azi intr-o noua era. Google a introdus in premiera in Romania varianta Bird's Eye View in Cluj-Napoca si Floresti! Ce inseamna Bird's Eye View? In traducere libera Bird's Eye, inseamna "ochi de pasare", iar aplicatia lansata de Google pentru Cluj-Napoca, ofera utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza diferite obiective in cadrul orasului(inclusiv din cadrul[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Cele mai scumpe apartamente noi sunt in Grigorescu, nu in Centru! Vezi cat costa acum apartamentele in cartierele din Cluj-Napoca

Piata imobiliara din Cluj-Napoca a suferit o schimbare radicala, din punct de vedere al pretului la locuinte pe cartiere. Astfel, topul nu mai este condus de zona centrala, ci de cartierul Grigorescu, unde media este de 1347,1 euro/mp. Numarul scazut de constructii, investitiile mari in lucrari de consolidare a terenului, dar si apropierea fata de Centru, fac din cartierul Grigorescu[...]

Citeste mai mult
coming back soon