Yandex.Metrica

5 motive pentru care o locuinta deja locuita este o afacere mai buna decat una noua!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

In general, oamenii prefera lucrurile noi. De la cele mai scumpe pana la cele mai ieftine achizitii, afinitatea pentru nou e in natura umana. O locuinta noua, ridicata conform ideilor noastre, o masina noua, cu vopseaua proaspata si cu scaunele de piele lustruite, o mobila noua, mirosind a padure, sau chiar ziarul de dimineata, cu paginile neindoite.

Exista totusi cateva avantaje pe care le are o casa deja locuita, scoasa la vanzare si, datorita carora, poate lua fata concurentei “tinere”. De aceea, noi va recomandam sa luati in calcul si aceasta varianta cand va hotarati sa iesiti “la cumparaturi”.

1. Puteti obtine mai multe avantaje pentru bani mai putini. Este drept, in momentul de fata, preturile locuintelor vechi si noi sunt sensibil egale. Folositi acest lucru in avanatajul vostru si negociati. Daca in cazul locuintelor noi, dezvoltatorul este cel care vinde, motivatia sa fiind de a face profit, altfel stau lucrurile pentru locuintele vechi. De cele mai multe ori exista motivatii puternice pentru care proprietarul vinde(sau mai degraba, este nevoit sa vanda). Iar acest lucru este un avantaj pentru voi.

2. Cumperi ceea ce vezi. Blocul este ridicat, finalizat, locuit. De asemenea te poti inspira din experienta de locuit a viitorilor fosti proprietari. Cum au utilizat ei spatiul? Ce plusuri au adus si ce poti face tu pentru un confort superior?

3. Sunt putine sanse sa se dezvolte alte santiere in zona. Cartierul este deja bine conturat si poti astfel sa-ti faci planuri pe termen lung.

4. Casa care a mai fost locuita, are un istoric. Poti sti de la bun inceput care iti sunt vecinii. Nu va doriti chefuri seara de seara sau scandaluri la cativa metri de voi! De asemenea poti afla daca au fost probleme cu izolatia sau restante la cheltuielile de intretinere.

5. Desi, in cele mai multe situatii, locuintele noi sunt construite din materiale superioare, exista din pacate constructori care fac rabat la calitate. Astfel pot aparea probleme in ceea ce priveste izolatia fonica, instalatiile de apa sau amenajarea spatiului din fata blocului.

Despre autor: Blitz Imobiliare -Agentie Imobiliara din Cluj, va ofera o gama variata de oferte imobiliare, spatii comerciale, terenuri de vanzare, case de inchiriat, case de vanzare cluj, apartamente de vanzare, etc.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 10 ani 0 Comentarii

Preturile si tranzactiile cu apartamente mari au suferit un declin de peste 10%

Locuintele mici au fost in topul vanzarilor imobiliare din tara Ponderea acestora in totalul ofertelor a scazut cel mai mult in primele noua luni ale anului In zona tranzactiilor cu apartamente, achizitiile de necesitate au luat locul celor care vizau imbunatatirea conditiilor de confort prin trecerea la o locuinta superioara ca dotari, suprafata si calitate. Volumul vanzarilor releva ca in[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Ai o locuinta? De ce sa nu-ti mai cumperi una?

A fi proprietar nu inseamna numai siguranta. Nu inseamna numai o pozitie sociala peste medie. De ce sa nu vrei mai mult? Mai ales acum, cand poti profita de o situatie favorabila. Sa analizam cazul celor care si-au cumparat o locuinta in anii de boom imobiliar. Acestia, dupa cinci ani vad cum valoarea locuintei lor aproape s-a injumatatit. Sa presupunem[...]

Citeste mai mult
coming back soon