Yandex.Metrica

5 greseli comune in amenajarile interioare

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Daca te afli intr-un proces de amenjare sau renovare si nu doresti sau nu iti permiti sa apelezi la un specialist ori consideri ca este o provocare pe care trebuie s-o depasesti de unul singur, iti aducem in atentie 5 greseli comune, pe care va trebui sa le eviti pentru a avea o amenajare reusita.

1. Cea mai frecventa greseala este alegerea unor piese de mobilier mult prea mari pentru suprafata camerei ce trece prin procesul de transformare, altfel spus proportia. Incaperile mici pot arata incredibil daca alegeti mobilierul si decoratiunile potrivite, in caz contrar va parea foarte aglomerata.

2. O alta greseala fatala consta in numarul mare de culori utilizate, imprimeuri si decoratiuni. Incearca sa treci totul printr-un filtru si sa te rezumi la maxim 3 culori dintre care una sa fie neutra. Nu abuza de decoratiuni sau tablouri pentru a evita „dezordinea”.

3. La polul opus sunt cei care folosesc prea putine decoratiuni sau chiar deloc. Micile accesorii au rolul lor, scot din monotonie amenajarea si ii ofera personalitatea spatiului. Chiar si cel mai curat stil, cel minimalist, solicita cateva obiecte decorative si aici pot fi incluse pernele decorative, ramele foto, vazele, florile etc. Mai ales in cazul incaperilor mici, prezenta oglinzii este obligatorie.

4. Chiar daca este placut sa fii in trend nu trebuie sa optezi pentru anumite obiecte doar pentru sunt la moda. Confortul trebuie sa primeze in locuinta ta. Asadar alegerile vor trebui facute in functie de necesitatile tale. De asemenea, calitatea este cea care trebuie sa te ghideze in luarea unei decizii, si nu cantitatea.

5. Ultimul sfat face referire la melanjul de stiluri. Pentru a-l reproduce pe cel eclectic este intr-adevar nevoie sa integrezi intr-un spatiu piese apartinand unor curente diferite, insa rezultatul trebuie sa fie unul armonios, echilibrat. Jucandu-te cu prea multe detalii este posibil sa obtii un haos in loc de un camin in adevaratul sens al cuvantului.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare - Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si