Yandex.Metrica

5 avantaje mici, dar cu efecte mari, de care beneficiezi atunci cand esti proprietar!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Una dintre intrebarile fundamentale ale universului imobiliar este, cu siguranta si : “proprietar sau chirias?”. De-a lungul timpului specialistii au adus argumente pro si contra incercand sa incline balanta spre una din cele doua parti.

Astazi, dorim sa contribuim si noi la rezolvarea acestei dileme imobiliare, oferindu-ti 5 motive minore la prima vedere, dar care la nivel psihologic provoaca satisfactii nemasurabile, motive pentru care a fi proprietar este un lucru mai bun decat sa fii chirias, dincolo de statutul social sau de implicatii economice.

1. Amenajarea spatiului. Poti sa colorezi peretii dormitorului tau in culorile favorite si, de asemenea, poti sa-ti afisezi fara constrangeri fotografiile si alte lucruri personale.

2. Siguranta si intimitate. Numai tu ai cheia locuintei tale si nimeni nu te poate deranja de la activitatile tale zilnice.

3. Signalistica. Placuta de pe usa de la intrare este acum gravata cu numele tau. Cu siguranta, placerea de a deschide o astfel de usa este infinit mai mare.

4. Documente. Nu vei fi nevoit sa mergi in fiecare an, o data sau de mai multe ori, pentru viza de flotant. Te vei intalni cu functionarii de la ghiseele serviciului de evidenta a populatiei o data la 10 ani.

5. Vecinii. Vei castiga fara efort o noua familie. O familie a carei membrii vor sti sa te intampine atunci cand te intorci de la serviciu cu: “buna seara vecine, cum a fost azi?”.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon