Yandex.Metrica

3 pasi simpli pentru a inchiria un apartament perfect!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Sa inchiriezi o locuinta nu este o treaba usoara in conditiile in care vei patrunde in cel mai dinamic si competitiv sector al pietei imobiliare.

Luptele se duc la baioneta iar uneori poti pierde un apartament pentru o clipa de ezitare. Iti oferim mai jos 3 sfaturi utile pentru ca experienta inchirierii sa fie una foarte placuta.

1. Prima impresie este cea mai importanta. Nu intarzia la intalnirea de vizionare chiar daca va trebui sa traversezi orasul in cinci minute. Imbraca-te intr-o tinuta prezentabila, office sau smart-casual; strange-i hotarat mana proprietarului privindu-l in ochi; vorbeste clar si deschis pregatindu-ti dinainte cuvintele. Vei lasa o impresie impecabila iar asta se traduce in siguranta si responsabilitate.

2. Nu te feri sa-ti manifesti interesul pentru proprietatea vizionata. Daca apartamentul arata asa cum l-ai visat, comunica-i acest lucru proprietarului. Se va simti flatat si-l vei cuceri cu ajutorul cuvintelor tale frumoase. La inchiriere nu este la fel ca la vanzare, unde orice “tradare” a sentimentelor vizavi de o proprietate te poate costa. Aici te poti folosi de acest “siretlic” fara nicio emotie ca nu vei obtine chiria.

3. Fii pregatit sa semnezi contractul de inchiriere in orice moment. Daca proprietatea vizionata corespunde cerintelor tale nu ezita. Scoate din portofel suma de bani pregatita din timp pentru chirie si garantie si semneaza pe loc. Altfel poti avea surprize.

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Apartamente de inchiriat in Cluj Napoca

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

5 sfaturi pentru a "fura" o chirie buna!

Septembrie-octombrie, sezonul chiriilor este in plina desfasurare. Lupta pentru o chirie buna este atat de stransa acum incat se pot castiga sau pierde chirii pentru cel mai mic moment de ezitare. Cand vine vorba de inchirierea unei locuinte experienta nu mai are nicio valoare pentru ca reteta castigatoare este valabila indiferent daca esti la prima chirie sau daca esti la[...]

Citeste mai mult
Acum 8 ani 0 Comentarii

Nu cumpara cel mai bun apartament din bloc!

Locatie, locatie, locatie! Acestea sunt cele mai importante trei elemente care conteaza atunci cand cumperi o locuinta, conform principiilor pietei imobiliare americane. Din pacate, in Romania pretul inca mai cantareste mult in procesul de decizie si acest lucru se vede. Nu cumpara cel mai bun apartament din bloc pentru ca nu-ti vei recupera niciodata banii investiti! Iti vom oferi mai[...]

Citeste mai mult
coming back soon