Yandex.Metrica

3 Motive pentru care trebuie sa cumperi un apartament imediat!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Urmeaza: “Imobiliare la minut”- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM.

36. Trei motive pentru a cumpara acumTema emisiunii de astazi: 3 Motive pentru care ar trebui sa cumperi un apartament imediat!

Criza imobiliara e de domeniul trecutului, mai ales ca, dupa foarte mult timp, preturile medii ale apartamentelor din Cluj-Napoca au trecut pe un trend pozitiv. Sigur, nu putem afirma ca vom avea cresteri accelerate de preturi in perioada urmatoare, dar putem afirma cu certitudine, ca nu vor mai fi scaderi spectaculoase.

Acesta este primul motiv pentru care ar trebui sa te decizi sa cumperi un apartament acum. O piata imobiliara in echilibru ofera conditii corecte atat pentru vanzatori cat si pentru cumparatori pentru a incheia tranzactii in spiritul relatiei de castig-castig.

Al doilea motiv se refera la creditul Prima Casa care inca este cea mai accesibila cale pentru cumparatori spre locuinta dorita.

Nu uita de raportul dintre rata creditului si chiria apartamentului! De ce sa platesti o chirie mai mare decat rata lunara?

Asculta emisiunea aici->

Echipa Blitz Imobiliare

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 5 ani 0 Comentarii

Un apartament mai spatios nu inseamna neaparat un apartament mai bun! (Imobiliare la minut 48)

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: Un apartament mai spatios nu inseamna neaparat un apartament mai bun! Vrei sa-ti cumperi un apartament, iar dimensiunea acestuia ocupa una din pozitiile fruntase pe lista ta de prioritati. Nu este un lucru neaparat negativ si nu esti nici primul, nici ultimul client care-si doreste[...]

Citeste mai mult
Imobiliare la minut
Acum 6 ani 0 Comentarii

Imobiliare la minut -15- : De ce sa colaborezi cu un agent imobiliar profesionist atunci cand vrei sa-ti cumperi o locuinta?

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Vorbim astazi despre: De ce sa colaborezi cu un agent imobiliar profesionist atunci cand vrei sa-ti cumperi o locuinta? Sunt cel putin 3 motive pentru care n-ar trebui sa pornesti la vanatoarea de locuinte neasistat de un profesionist. Aceste motive tin de bani, timp si siguranta tranzactiei. Daca vrei[...]

Citeste mai mult
Imobiliare la minut
Acum 6 ani 0 Comentarii

Imobiliare la minut -16- Ce costuri presupune cumpararea unui apartament?

Urmeaza: "Imobiliare la minut"- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: Ce costuri presupune cumpararea unui apartament? Cumpărarea unui apartament presupune, în afara pretului propriu-zis al acestuia, câteva costuri suplimentare pe care nu trebuie să le ignori atunci când îți stabilești bugetul. Stii care sunt acestea? In cazul in care achizitionezi apartamentul accesand un credit bancar,[...]

Citeste mai mult