Yandex.Metrica

3 motive pentru care n-ar trebui sa pleci la cumparaturi de locuinte singur!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Acum cand ai acces la toate informatiile de pe piata gratuit, acum cand ofertele ti se infatiseaza in toata splendoarea cu fotografii si descrieri detaliate, ce nevoie mai ai de ajutorul unui agent imobiliar? Cati dintre voi nu si-au pus aceasta intrebare? Ce poate face agentul tau imobiliar in plus ca sa-si merite comisionul?

Iata mai jos trei motive pentru care cei care joaca in cadrul unei echipe au mai mult succes decat cei care joaca individual.

1. Stii sa interpretezi informatiile din piata? Multitudinea de informatii, despre care discutam mai sus, reprezinta cu adevarat un plus pentru tine? Neavand experienta poti, de exemplu, sa crezi ca o locuinta care-ti place foarte mult, va fi mai ieftina peste 1-2 luni, pentru ca datele din piata arata acest lucru. Un agent imobiliar profesionist iti va spune sa actionezi repede pentru ca nu exista nicio sansa sa obtii un pret mai bun peste cateva luni si, in plus, poti pierde afacerea in fata unui cumparator mai decis. Si acesta e doar un exemplu. Putem plusa cu faptul ca agentul tau imobiliar ar sti sa-ti spuna intreg istoricul unei anumite zone, ce locuinte s-au vandut si la ce preturi.

2. Platesti un comision. Pierzi sau castigi? Ne referim aici strict la partea financiara. Teoretic platesti mai mult, la pretul locuintei adaugandu-se comisionul agentiei. Oare? Agentul tau imobiliar va negocia pretul locuintei in locul tau, pentru ca are cunostintele si experienta sa o faca. El nu se va implica emotional in tranzactia de cumparare si va actiona ca un profesionist. Pentru ca este un profesionist.

3. De cat timp dispui? Timpul este “dusmanul” secolului in care traim, iar cumpararea unei locuinte reprezinta un al doilea job pentru tine. Part-time sau full-time, depinde de tine. N-ai vrea sa cumperi o locuinta intr-o singura zi? Pe baza informatiilor tale, agentul imobiliar iti va oferi o lista restransa de cele mai bune oferte. Nu trebuie decat sa alegi!

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 9 ani 0 Comentarii

5 motive pentru a lucra cu un agent imobiliar!

Cine are nevoie de motive atunci cand patrunde intr-un teritoriu necunoscut, ne veti intreba? Agentii imobiliari profesionisti au educatia, specializarea si experienta pentru a lucra pentru tine si pentru a obtine rezultate mai bune decat ai obtine tu. Dorim sa dezvoltam aceasta tema, pentru ca explicatiile simple genereaza cele mai multe intrebari. Iar noi suntem aici tocmai pentru a raspunde[...]

Citeste mai mult
Acum 10 ani 0 Comentarii

5 beneficii ale colaborarii cu un agent imobiliar

Relevanta agentilor imobiliari este, in ciuda controverselor nascute in jurul lor, incontestabila. Cu toate acestea, nu putini sunt cei care considera ca nu au nevoie de intermediari, unii ajungand, din pacate, la concluzia ca aceasta profesie este, in esenta, un paravan care ascunde fraude si manipulari. Acest articol are intentia de a trece in revista principalele beneficii pe care le[...]

Citeste mai mult
coming back soon