Yandex.Metrica

3 motive pentru care birourile din Burj Khalifa sunt goale!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Cea mai inalta cladire din lume ramane in topurile preferintelor cumparatorilor de locuinte de lux, desi preturile au crescut cu 10% fata de anul tracut. In schimb birourile din cladirea gigantica nu sunt la mare cautare. Doua treimi din birouri sunt goale!

Care ar fi motivele pentru care marile companii ocolesc birourile din Burj Khalifa, desi asocierea cu numele intrat in istorie, le-ar aduce foarte multe servicii?

Primul motiv: pretul chiriei. Chiria pentru birourile din Burj Khalifa este de doua ori mai mare decat cea din spatiile de birouri din zona.

In al doilea rand, spatiul este redus. Suna ciudat la o prima vedere, insa realitatea este ca, pentru a se realiza acel design spectaculos, s-a facut rabat la ceea ce inseamna gradul de utilitate al spatiului. Astfel, companiile cu un numar mai mare de de lucratori ar trebui sa inchirieze mai multe etaje ale cladirii.

In al treilea rand, imaginea. Majoritatea multinationalelor, nu inchiriaza birouri in cladiri de legenda, tocmai pentru a lasa o impresie pozitiva, aceea de a fi responsabile in fata crizei economice. Mutarea sediului in cea mai cunoscuta, probabil, cladire din lume, nu este un semnal tocmai pozitiv in contextul situatiei economice mondiale.

Sursa: www.adevarul.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 7 ani 0 Comentarii

Renasterea Dubaiului!

Paradisul imobiliar din lumea araba, revine in atentia investitorilor dupa o perioada in care criza a lovit puternic zona cu cea mai exploziva ascensiune din lume. In primele 6 luni ale anului 2012, numarul tranzactiilor cu terenuri a crescut cu 21%, conform datelor oferite de Departamentul de Statistica. Acest lucru se datoreaza increderii de care se bucura Dubaiul in randul[...]

Citeste mai mult

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.