Yandex.Metrica

3 bucatarii moderne, abia “scoase din cuptor”

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Colectiile primavara-vara 2013 au fost deja lansate de catre producatorii de mobilier si electrocasnice. In ceea ce priveste bucatariile, ei ne propun solutii moderne pentru spatiile mici, printr-un design indraznet si ergonomic.

Familiile tinere care isi doresc strictul necesar de la o bucatarie, dar nu pot renunta la confort si design, se vor regasi in aceste trei sugestii propuse de noi.

1. O bucatarie simpla, dar jucausa, care capteaza atentia prin intensitatea culorii sale- rosu bordeaux. Desi nu este o bucatarie unitara, piesele de mobilier par ca se regasesc cu ajutorul unui panou protector montat pe perete. Acest design inglobeaza aproape toate tipurile de sertare/rafturi: inchise, fara usa (pentru acces rapid) sau cu sticla opaca. Frumusetea mobilierului va fi si mai mult evidentiata intr-o bucatarie cu pereti albi.

2. Desi nu se regaseste in cantitate considerabila, mov-ul este punctul central in aceasta bucatarie. O alegere inspirata pentru a „inviora” putin mobilierul alb. Un alt detaliu ce merita mentionat sunt manerele cu tenta glamour, decorate cu mici cristale, fie pe alb, fie pe negru. Cuptorul incorporat in acelasi loc, alaturi de frigider, creeaza mai mult spatiu de depozitare sub plita. Acelasi beneficiu ti-l ofera si blatul multifunctional din imagine. Desi nu este mare, el este perfect pentru o familie tanara, moderna, care nu petrece prea mult timp pe acasa si ia mesele pe fuga.

3. Stilul minimalist se regaseste in cea de-a treia propunere. Este o bucatarie moderna, eleganta, datorita materialul special din care este realizata. Va recomandam sa alegeti acest model, doar daca aveti o podea deschisa la culoare, deoarece culoarea inchisa a mobilierului va intuneca si micsora si mai mult camera. Iar pentru a destinde putin atmosfera, apelati la accesorii colorate.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare - Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


coming back soon