Yandex.Metrica

13.000 de locuinte disponibile in cadrul “Targului Imobiliar National”

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Organizatorii Targului Imobiliar National (tIMOn) ne informeaza ca vor fi scoase la vanzare, in cadrul evenimentului, nu mai putin de 13.000 de locuinte vechi si noi, dezvoltatorii prezenti oferind reduceri de preturi de pana la 28.000 de euro. Clientii vor avea, printre altele, posibilitatea achizitionarii de apartamente noi in schimbul celor vechi.

Targul Imobiliar National va avea loc in perioada 13-16 octombrie in Piata Constitutiei si va gazdui peste 100 de firme de consultanta si mai mult de 100 de proiecte imobiliare din toata tara.

Dezvoltatorii imobiliari vor oferi reduceri de preturi cuprinse intre 1.000 si 28.000 de euro, cea mai ieftina locuinta fiind scoasa la vanzare contra pretului de 30.900 de euro.

Din oferta totala, 8.000 de locuinte sunt noi, iar 5.000 de unitati sunt amplasate in blocurile vechi.

Pe langa dezvoltatori, la targ vor mai fi prezenti brokeri imobiliari, reprezentanti ai institutiilor financiare, consultanti si fonduri de investitii.

In vederea atragerii de clienti, vanzatorii de locuinte ofera o serie de facilitati cumparatorilor, respectiv bucatarii mobilate, sisteme de Home Cinema, servicii de design interior, mobila pentru toata casa si electrocasnice sau sisteme de panouri solare.

Totodata, cei care vor sa cumpere o locuinta au posibilitatea sa inchirieze apartamentul dorit pe o perioada de doi ani, cu optiunea de achizitie la finalul perioadei, sau pot cumpara locuinte noi in schimbul uneia vechi sau a unei masini.

In cadrul targului vor fi expuse trei case in marime naturala, doua din lemn si una din structura metalica, reprezintand, potrivit organizatorilor, cele mai ieftine variante de construire de pe piata.

Casele de lemn reprezinta optiuni de case de vacanta sau locuinte sociale si au preturi de 2.500 euro-5.500 euro.

Sursa: Bloombiz.ro

Echipa BLITZ Imobiliare –moderator Georgian Sas

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Ce ne asteapta la "Targul National Imobiliar"

Mai sunt doua zile pana la inceperea Targului National Imobiliar (TNI). Organizatorii acestui eveniment de mare amploare ne informeaza ca s-au depus eforturi suplimentare pentru adaptarea ofertelor la realitatile crizei. Cei interesati de acest targ vor avea ocazia, printre altele, de a solicita gratis serviciile consultantilor imobiliari prezenti. Targul National Imobiliar se va desfasura in perioada 22-25 septembrie, la Palatul[...]

Citeste mai mult
Acum 6 ani 0 Comentarii

Targuri imobiliare pe banda rulanta in Capitala!

O noua saptamana, un nou targ imobiliar in Bucuresti: TIMON( Targul Imobiliar National), editia de toamna, se va desfasura intre 25-28 octombrie in Piata Constitutiei din Capitala. In vreme ce in Cluj-Napoca nu s-a organizat niciun targ imobiliar in 2012, actorii din piata considerand ca eforturile financiare pentru un astfel de eveniment fiin mult prea mari in comparatie cu rezultatele(nu[...]

Citeste mai mult
Acum 7 ani 0 Comentarii

Care sunt avantajele organizarii unui targ imobiliar?

La recent incheiatul Targ National Imobiliar din Bucuresti, organizatorii se lauda cu un numar foarte mare de vizitatori: peste 6.500 de platitori au participat la targ si alte peste 15.000 de persoane au accesat site-ul targului imobiliar. "Editia ade toamna a TNI a fost un real succes. Expozantii au programul incarcat de vizionari stabilite pentru cel putin trei saptamani dupa[...]

Citeste mai mult

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.