Yandex.Metrica

100 de milioane de dolari in imagini!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

Un apartament din Manhattan a fost listat la fabuloasa suma de 100 de milioane de dolari, iar cumpararea sa ar deveni o tranzactie record pentru piata imobiliara americana.

Este una dintre “cele mai elitiste locuinte din Statele Unite”, asa cum o catalogheaza reprezentantii agentiei imobiliare Prudential Douglas Eliman, cei care reprezinta vanzatorul pe piata imobiliara. Apartamentul, care ocupa ultimele 3 etaje din City Spire, are 750 de metri patrati si cuprinde: 6 dormitoare, 9 bai, dar si o crama cu peste 1.000 de sticle. De asemenea, o terasa de 280 de metri patrati si o vedere panoramica spre Central Park sunt puncte forte ale proprietatii. O curiozitate este aceea ca apartamentul, care apartine lui Klar Steven, a fost cumparat in 1993 cu numai 4,5 milioane de dolari.

Apartamentul a fost amenajat de arhitectul Juan Pablo Molyneux, care a abordat un stil aristocratic, inspirat de Palatul Versaille cu intrepatrunderi de arhitectura romana, cu celebrele coloane si pardoseli de marmura.

Recordul actual din cadrul segmentului apartamentelor de lux pentru Statele Unite il detine o locuinta cumparata de fiica unui miliardar rus cu 88 milioane de dolari.

Galerie foto:

Sursa: www.incomemagazine.ro
Foto: www.elliman.com

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Nou record pe piata imobiliara din New York. Vezi cine a cumparat cel mai scump apartament!

Un apartament situat intr-un conac istoric de pe Fifth Avenue a fost recent achizitionat pentru 75 de milioane de dolari, o suma record pentru piata imobiliara locala. Apartamentul are 8 dormitoare si vedere spre Central Park. Cine putea sa plateasca o asemeanea suma pentru un apartament? Roman Abramovici, miliardarul rus cu o avere de peste 10 miliarde de dolari, cel[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Top 5 vile de lux de vanzare in Bucuresti!

Imobilele de lux nu au fost si nu vor fi niciodata afectate de criza. Luxul reprezinta ceva aparte, dintr-o alta lume, distincta de piata imobiliara, unde atat cumparatorii cat si vanzatorii sunt de alta tinuta. Luxul va avea intotdeauna clienti, indiferent daca vorbim de o tara bogata sau saraca, de o perioada prolifica sau de recesiune. In Bucuresti exista imobile[...]

Citeste mai mult
coming back soon