Yandex.Metrica

10 semne ce demonstreaza ca agentul care te reprezinta este un agent bun!

Aboneaza-te la newsletterul Blitz Imobiliare si nu vei rata nici o stire Imobiliara Ma abonez

In procesul de vanzare a proprietatii tale, ai ales sa fii reprezentat de catre un agent imobiliar. Desi agentul tau pare a se apropia de tiparul ideal, cum iti dai seama ca, dincolo de prezenta impecabila, ai de-a face cu un profesionist adevarat?

Iti oferim mai jos, o lista cu cele mai importante calitati pe care le detine un agent profesionist, fapt ce va certifica alegerea ta.

1. Un agent bun iti va prezenta in cel mai realist mod care pot fi asteptarile tale privind proprietatea pe care o detii, atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al duratei tranzactiei.

2. Un agent bun va fi in stare sa prezinte proprietatea ta in cea mai buna lumina posibila clientilor, apeland la conostintele si experienta sa.

3. Agentul tau ar trebui sa-ti ofere mai multe variante de promovare, pentru ca el are in spate o intreaga echipa de profesionisti in marketing.

4. Agentul tau are abilitati excelente de comunicare.

5. Un agent bun cunoaste tehnicile de negociere si le pune in aplicare.

6. Un agent bun are standarde de lucru de la care nu face rabat.

7. Agentul tau lucreaza respectand cele mai inalte standarde de etica in afacere.

8. Un agent profesionist iti ofera intregul pachet de servicii, inclusiv consiliere juridica.

9. Agentul tau lucreaza pentru tine, nu pentru comision.

10. Un agent bun te va sfatui ce este cel mai bine sa faci, nu iti va spune ce trebuie sa faci.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Blitz Imobiliare- Agentie Imobiliara Cluj

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Website Protected by Spam Master


Te-ar putea interesa si

Acum 8 ani 0 Comentarii

Un agent imobiliar bun vede lumea prin ochii tai!

De multe ori te-ai intrebat cum poti face diferenta intre un agent imobiliar bun si un neprofesionist, mai ales atunci cand patrunzi pentru prima data in universul imobiliar. Intrebarile tale sunt legitime pentru ca piata actuala, din pacate, iti ofera laolalta, profesionisti, amatori, incepatori sau chiar impostori. Sa luam cazul fericit al unei piete imobiliare ideale, in care trebuie sa[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

5 motive pentru a lucra cu un agent imobiliar!

Cine are nevoie de motive atunci cand patrunde intr-un teritoriu necunoscut, ne veti intreba? Agentii imobiliari profesionisti au educatia, specializarea si experienta pentru a lucra pentru tine si pentru a obtine rezultate mai bune decat ai obtine tu. Dorim sa dezvoltam aceasta tema, pentru ca explicatiile simple genereaza cele mai multe intrebari. Iar noi suntem aici tocmai pentru a raspunde[...]

Citeste mai mult
Acum 9 ani 0 Comentarii

Cum sa alegi un agent imobiliar?

Daca ai in vedere cumpararea sau vanzarea unei proprietati, esti liber sa cauti pe cont propriu – poti utiliza numeroasele site-uri de specialitate existente pe piata , dar cea mai buna optiune este sa apelezi la un agent imobiliar profesionist sau un broker imobiliar care sa se ocupe de tranzactie pentru tine. Exista avantaje clare in colaborarea cu un profesionist, cum[...]

Citeste mai mult
coming back soon