Blog

Hotel in forma de torta inaugurat in Qatar(galerie foto)

27 June 2012

The Torch Doha- este numele noului hotel din capitala Qatarului, o cladire cu o arhitectura foarte spectaculoasa, in forma de torta, avand o inaltime de 300 de metri ce ofera o vedere panoramica asupra intregului oras.

Hotelul, unul dintre cele mai luxoase din lume, a fost initial construit in 2006 pentru a servi drept centru operational pentru Jocurile Asiei, insa a fost transformat in hotel si dat in folosinta de curand. The Torch Doha, are 51 de etaje, iar o camera poate fi rezervata la tarife cuprinse intre 750 si 3.500 de dolari pe noapte. La etajul 47 exista un restaurant de lux, iar hotelul mai dispune de un centru SPA, o zona de relaxare pentru trup si suflet, iar pentru cei mai “curajosi”- o piscina situata la 80 de metri deasupra nivelului solului.

Hotelul a devenit, datorita prestantei si luxului pe care-l ofera, centru de interes al capitalei Qatarului, iar pentru mari echipe de fotbal, gen Shalke sau Paris St. Germain, o a doua casa- locul in care-si desfasoara cantonamentele.

Foto:

Sursa: Adevarul Financiar

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Comentarii
Top Top

Ai o opinie legata de subiectul articolului? Fa-o publica, iar noi iti vom raspunde cu placere. Iti multumim!