Blog

Blitz nominalizată “Agenția Anului” în Cluj-Napoca (în 2016)

20 March 2017

blitz-agentia-anuluiÎn 2016, la Gala Profesioniștilor în Imobiliare care a avut loc la București, Blitz Imobiliare a primit două premii: “Cea mai mare Agenție Imobiliară din Cluj-Napoca” și “Cel mai puternic Brand din România” pentru anul 2015.  

Anul acesta suntem nominalizați la categoria “Agenția Anului” în cadrul aceluiași eveniment susținut de CPI (Clubul Profesioniștilor în Imobiliare). Evenimentul va avea loc în perioada 23 – 24 martie și își propune să celebreze la nivel național cele mai bune rezultate din industria imobiliară.

Cătălin Priscorniță – CEO Blitz Imobiliare, alături de nume importante, printre care Adrian Erimesco – CEO Imobiliare.ro, Elisabeta Moraru – Country Manager Google, Ovidiu Șandor – CEO Mulberry Development și alții, vor dezbate în cadrul unui interviu panel despre “Ce dezbină și ce coagulează piața imobiliară?”.

Acest panel va fi moderat de Cristian Hoștiuc de la Ziarul Financiar. De asemenea, agenda cuprinde și o serie de workshopuri și conferințe, la care o parte din blitzeri vor participa.

Suntem onorați să fim prezenți al doilea an la rând la acest eveniment și așteptăm cu interes Gala decernării premiilor!

Detalii eveniment pe http://cpi.imobiliare.ro/cpi-national-2017/

Echipa Blitz

Comentarii
Top Top

Ai o opinie legata de subiectul articolului? Fa-o publica, iar noi iti vom raspunde cu placere. Iti multumim!